‘PSV-toekomst Xavi Simons snel duidelijk’

Foto: ‘PSV-toekomst Xavi Simons snel duidelijk’

PSV hoopt spoedig duidelijkheid te kunnen krijgen van Xavi Simons. De aanvallende middenvelder kan nu via een goedkope clausule opgepikt worden door Paris Saint-Germain, maar geniet ook belangstelling van andere Europese topclubs. Volgens het Eindhovens Dagblad hakt Simons snel de knoop door over zijn toekomst in Eindhoven.

Gakpo-taferelen uitgesloten bij PSV

Dat stelt het Brabantse medium op basis van goed ingevoerde bronnen rondom de speler. De toekomst van Simons bij PSV is al maanden onderwerp van gesprek. Nog altijd is er de PSG-clausule en ook zijn er genoeg andere Europese topclubs die op de smaakmaker van PSV azen.

De Oranje-international wil echter zelf snel duidelijkheid verschaffen over zijn toekomst weet het ED. “Taferelen zoals bij Cody Gakpo, die vorig jaar tot 31 augustus aan transfers werd gekoppeld, worden rondom Simons niet verwacht.” PSV en Peter Bosz hopen Simons in ieder geval te kunnen behouden en de club hoopt de ‘PSG-clausule’ uit het contract te kunnen verwijderen. In ruil daarvoor zou Simons kunnen mee profiteren van een toekomstige transfer.

De krant meldt daarnaast dat PSV nog een aantal versterkingen wil toevoegen aan de selectie. Het zou daarbij gaan om drie of vier directe versterkingen voor de basis. De komst van Ricardo Pepi staat daarbuiten. Tevens zal PSV ook de bezem door de selectie willen halen om zo meer ruimte te creëren voor inkomende transfers.

Verwacht jij dat Xavi Simons bij PSV blijft?

  • Ja
  • Nee
811+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie