‘PSV staakt gesprekken na torenhoge vraagprijs’

Foto: ‘PSV staakt gesprekken na torenhoge vraagprijs’

PSV neemt hoogstwaarschijnlijk aan het einde van het seizoen afscheid van Jarrad Branthwaite, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren vinden de vraagprijs van Everton simpelweg te hoog.

Vraagprijs Branthwaite voor PSV

De jonge verdediger speelt dit seizoen op huurbasis voor PSV en heeft het in Eindhoven goed naar zijn zin. De Brit liet zich in de Eredivisie uitstekend zien en veroverde onder leiding van Ruud van Nistelrooij zelfs een basisplek, waardoor hij dit voetbaljaar in de Nederlandse competitie 20 keer vanaf de aftrap meedeed en zesmaal als invaller binnen de lijnen kwam.

Aangezien hij in de Eredivisie voldoende speelminuten krijgt om zich verder te ontwikkelen, ziet Branthwaite een langer verblijf naar verluidt wel zitten. De defensieve kracht wordt echter gehinderd door het torenhoge bedrag dat Everton, de nummer 17 van de Premier League, voor hem wil ontvangen.

Het medium stelt namelijk dat de Engelse club een vraagprijs hanteert van 12 miljoen pond, omgerekend 13,5 miljoen euro. Het bestuur van PSV blijkt daardoor geen brood te zien in de onderhandelingen met Everton en zou inmiddels zijn doorgeschakeld naar alternatieven die de selectie komende zomer moeten versterken.

Interesse uit het buitenland

Everton zou niet van plan zijn om Branthwaite volgend seizoen te gebruiken, maar zou wel een mogelijkheid zien om hem gedurende de transferzomer te verkopen. Naar verluidt zijn er meerdere buitenlandse clubs die inmiddels naar hem hebben geïnformeerd. Eerder was AS Roma al eens voor hem in de markt.

Wint PSV bij AZ?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Wat moet PSV met Branthwaite doen?

  • Behouden
  • Laten gaan
344+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie