‘PSV polst Feyenoord-boegbeeld voor opvolging Van Nistelrooij’

Foto: ‘PSV polst Feyenoord-boegbeeld voor opvolging Van Nistelrooij’

De onrust rond Ruud van Nistelrooij en diens job als trainer van PSV bleef maar verder toenemen, sinds De Telegraaf naar buiten bracht dat er niet alleen binnen de technische staf, maar ook bij de spelersgroep onvrede heerst over het functioneren van de coach. Woensdagochtend kwam vervolgens het bericht naar buiten dat RvN was opgestapt.

‘PSV had al contact met Jon Dahl Tomasson’

Ondertussen zou het bestuur van PSV al lijntjes uit hebben gegooid naar potentiële opvolgers, in de afgelopen weken. Een volgende, zeer pijnlijke onthulling voor Van Nistelrooij, die zijn ploeg juist nog gefocust op de cruciale uitwedstrijd tegen AZ probeerde te houden.

Twitter-fenomeen FeyenoordTransfermarkt claimt te weten dat PSV al contact had met Jon Dahl Tomasson. De Deense oud-spits deed het dit seizoen voortreffelijk met Blackburn Rovers in de Engelse Championship en stond ook bij Feyenoord hoog op het lijstje, maar Arne Slot besloot woensdag definitief dat hij in Rotterdam zal blijven.

‘Ook Peter Bosz een optie’

Tmasson is overigens niet de enige kandidaat in Eindhoven; ook de naam van Peter Bosz zingt volgens FTM nadrukkelijk rond in en rond het Philips Stadion. Bosz is clubloos en werkte eerder al bij onder meer Heracles, Vitesse, Ajax, Dortmund, Leverkusen en het meest recent Olympique Lyon. Bosz staat tevens op het SoccerNews-lijstje met potentiële opvolgers van Van Nistelrooij. Dit lijstje vind je hier.

Moet PSV voor Jon Dahl Tomasson gaan?

  • Ja, doen
  • Nee, niet doen
6207+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie