‘PSV neemt gigantische Gakpo-beslissing’

Foto: ‘PSV neemt gigantische Gakpo-beslissing’

PSV heeft een grote beslissing genomen aangaande de toekomst van Cody Gakpo. Volgens Relevo mag de Oranje-smaakmaker deze winter alléén vertrekken indien er een megabod op tafel komt.

Gakpo maakt een waanzinnig seizoen door. De 23-jarige aanvaller was voor de WK-break aan de lopende band belangrijk voor PSV en heeft die vorm meegenomen naar Qatar. In alle drie de groepswedstrijd (Senegal, Ecuador en Qatar) maakte hij de openingstreffer. Europese topclubs zullen met grote bewondering toekijken, waaronder het zeer gecharmeerde Manchester United.

Op Old Trafford ziet men een transfer van Gakpo helemaal zitten. Afgelopen zomer ketste de deal nog af vanwege de megatransfer van Antony, maar sindsdien bleef er contact tussen de betrokken partijen. Het vertrek van Cristiano Ronaldo biedt Manchester United alsnog de mogelijkheid om Gakpo los te werken bij PSV. Er is echter één probleem: in het Philips Stadion is een nieuwe realiteit ontstaan.

Transferrecord over de kop

Relevo schrijft dat PSV een minimale transfersom van 55 miljoen euro eist. Het gaat om een vaste transfersom, dus exclusief bonussen. Dat zou een verpulvering van het oude transferrecord zijn. Mochten geïnteresseerde clubs niet willen voldoen aan een dergelijke investering, dan blijft Gakpo wat PSV betreft ‘gewoon’ tot volgend jaar zomer in het Philips Stadion actief.

Naar verluidt doet Erik ten Hag er alles aan om Manchester United te overtuigen om deze winter al toe te slaan. De Nederlander is doodsbang dat clubs als Arsenal, Chelsea en Liverpool ook wakker zijn geworden getuige zijn WK-vorm.

415+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie