‘PSV maakte enorme transferblunder’

Foto: ‘PSV maakte enorme transferblunder’

PSV ging zaterdag keihard onderuit tegen SC Cambuur. De Eindhovenaren verloren met 3-0, maar de verdediging van de Eindhovenaren lijkt niet het enig zorgenkindje. Ook voorin ontbeert PSV de nodige stootkracht en volgens het Eindhovens Dagblad heeft PSV momenteel dan ook geen capabele vervanger voor de langdurig geblesseerde Luuk de Jong in huis.

De Jong is al een tijd uit de roulatie met een spierscheuring en lijkt voorlopig ook nog niet inzetbaar. Het is trainer Ruud van Nistelrooy nog altijd niet gelukt om een goede invulling te geven aan de spitspositie. Volgens het Eindhovens Dagblad wordt De Jong gemist als leider bij bijvoorbeeld het drukzetten, als mentale aanjager van het elftal en al aanspeelpunt over zowel de grond als de lucht.

Geen alternatief voor De Jong

Het Brabants medium stelt dat PSV geen adequate vervanger heeft weten te halen en dat de huidige aanwezige spelers niet leveren. Vertessen zou het moeten kunnen, maar kan voorlopig zijn talent niet waarmaken. Ook het alternatief met middenvelders Xavi Simons en Guus Til levert niet het gewenste succes op. Ook Gakpo werd geprobeerd, maar de buitenspeler rendeert veel beter aan de zijkant. Ook nieuweling Anwar El Ghazi lijkt niet de beoogde kandidaat om die positie in te vullen. 

Het halen van De Jong gold als topprioriteit voor de Eindhovenaren, maar over een alternatief is niet goed nagedacht door PSV stelt het Eindhovens DagbladDat de blessure van de spits nu langer duurt dan gedacht, is dan ook een fikse tegenvaller voor PSV. Het zorgt ervoor dat de Eindhovenaren in de winterse transferperiode alsnog de markt weer op moeten gaan voor een alternatief voor De Jong.

TIP: Gaat PSV ook onderuit tegen Zürich? Verdien 5.5x je inzet bij Unibet!

Moet PSV in de winterstop een nieuwe spits halen?

  • Ja, dat is noodzaak
  • Nee, als de Jong weer fit is, is dat niet nodig
421+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie