‘PSV krijgt slecht nieuws over De Ketelaere’

Foto: ‘PSV krijgt slecht nieuws over De Ketelaere’

PSV lijkt de komst van Charles De Ketelaere te kunnen vergeten. De begeerde speler van AC Milan gaat vermoedelijke elders in Italië aan de slag.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

De Ketelaere lijkt actief te blijven in de Serie A

Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad laat woensdagavond weten dat PSV aan het kortste eind trekt in de race om De Ketelaere. De aanvallende middenvelder zou open hebben gestaan voor een move naar Eindhoven, maar Milan zou hem liever dicht bij huis aan het werk zien. Het geïnteresseerde Atalanta Bergamo lijkt zo komend seizoen over diensten van de Rode Duivel te kunnen beschikken.

Verhuur in plaats van verkoop

Eerder sijpelden berichten door dat Milan tenminste 28 miljoen euro wilde hebben voor de Belg, die tijdens zijn eerste seizoen in San Siro erg tegenviel. De Rossoneri had ruim 35 miljoen euro betaald aan Club Brugge en wilden het verlies op de creatieveling beperkt houden. Toch lijkt de hoop op een doorbraak bij Milan niet te zijn opgegeven; zo werd ook een huurdeal bespreekbaar. Dat was goed nieuws voor PSV, maar nu lijkt de Nederlandse topclub toch achter het net te vissen.

De Ketelaere, die over een contract tot medio 2027 beschikt, wist in veertig officiële duels in Italiaanse dienst geen enkele keer te scoren en kwam niet verder dan één schamele assist. Het grootste deel van zijn gespeelde wedstrijden bestond echter wel uit (korte) invalbeurten. Bij Atalanta krijgt hij de kans op het blazoen weer wat op te poetsen. Naar verluidt hadden ook RC Lens, Olympique Marseille, Real Sociedad, RB Leipzig en Aston Villa interesse.

Enorme domper voor PSV?

  • Nogal!
  • Valt wel mee
315+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie