‘PSV-explosie op transfermarkt’

Foto: ‘PSV-explosie op transfermarkt’

PSV gaat mogelijk aan het einde van het seizoen de tol betalen voor de successen die het dit seizoen haalt. Volgens het Eindhovens Dagblad moet de koploper van de Eredivisie rekening houden met een behoorlijke leegloop. De krant blikt alvast vooruit op een drukke transferzomer, waarin mogelijk ook een aantal grote transferklappers gaan plaatsvinden.

Miljoenentransfer voor Veerman

Het Brabantse medium verwacht dat Joey Veerman, die nog een contract heeft tot medio 2026, komende zomer de deur achter zich dicht trekt bij PSV. “Verlengt hij zijn contract bij PSV nog met een of twee jaar? Dan zal de club waarschijnlijk flink meer dan dertig miljoen euro voor hem kunnen vragen. Blijft hij nog maar twee jaar bij PSV op de loonlijst staan dan wordt de opbrengst vermoedelijk een beetje lager. Voorlopig verlengt hij nog niet”, klinkt het.

PSV-leegloop

Het Eindhovens Dagblad verwacht echter dat nog meer spelers azen op een zomers vertrek. “Toegegeven, het is wat speculatief. Maar bijvoorbeeld Jordan Teze, Olivier Boscagli, André Ramalho, Shurandy Sambo, Isaac Babadi, Richard Ledezma, Walter Benitez, Fredrik Oppegard, Joël Drommel en Johan Bakayoko zouden deze zomer zomaar Eindhoven achter zich kunnen laten.” Een groot deel van de genoemde spelers heeft kort- of aflopend contract. “Ze zullen in juni of juli niet allemaal vertrekken, maar een groot deel van deze namen is er volgend seizoen vermoedelijk niet meer bij”, schetst het medium. Ook achter de namen van de huurlingen Sergiño Dest, Malik Tillman, Patrick van Aanholt en Armel Bella-Kotchap staat een vraagteken.

Bakayoko-klapper voor PSV

De krant ziet in een mogelijk vertrek van Bakayoko wel een flinke miljoenenklapper voor PSV, die ‘zomaar vijftig miljoen euro of meer’ kan opleveren. Ook Boscagli en Teze worden geschaard in het rijtje van ‘dubbelcijferige miljoenen’. “Hun waardes liggen nu tussen de 15 en 20 miljoen euro, maar het is wel de vraag of PSV dat met een nog maar één jaar lopend contract uit weet te onderhandelen.” Het Eindhovens Dagblad stelt dat er dan ook flink wat op stapel staat aankomende zomer in Eindhoven. “Bij PSV rinkelt komende zomer hoe dan ook de kassa”, luidt de conclusie.

Voor welk bedrag moet PSV Veerman laten gaan?

  • 20 miljoen
  • 30 miljoen
  • 40 miljoen
  • 50 miljoen
1398+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie