‘PSV en Aston Villa ruilen verdedigers’

Foto: ‘PSV en Aston Villa ruilen verdedigers’

PSV is volgens Voetbal International in de zoektocht naar defensieve versterking uitgekomen bij Contad Jonathan Egan-Riley. De negentienjarige verdediger van Aston Villa kan onderdeel van een ruildeal worden.

Egan-Riley heeft op dit moment geen basisplek bij Aston Villa, dat eerste staat in de Championship. Volgens Voetbal International overwegen de Eindhovenaren de negentienjarige verdediger naar Eindhoven te halen.

Aston Villa-trainer Vincent Kompany lijkt voorlopig geen vertrouwen te hebben in Egan-Riley. De voormalig topverdediger van Manchester City en de nationale ploeg van België ziet het wel zitten in Jenson Steelt van PSV.

Nieuwe aanwinst voor PSV

De Nederlandse verdediger zou al onder bod staan van Aston Villa, dat mogelijk een dubbeldeal met PSV kan sluiten in de onderhandelingen over de speler van Jong PSV.

Egan-Riley stapte aan het begin van dit seizoen over van de jeugdopleiding van Manchester City naar Aston Villa. Op Villa Park kwam de Engelsman niet verder dan drie korte invalbeurten.

Steelt zou dus beter in de smaak vallen van Kompany. Datzelfde zou het geval zijn bij PSV-trainer Ruud van Nistelrooy en Egan-Riley, waardoor de clubs ook nog een ruildeal zouden kunnen bespreken.

PSV wordt landskampioen!

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

248+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie