POLONAISE in EUROPA, FOUTEN bij FEYENOORD | Twee Viertje met Aad #48

Foto: POLONAISE in EUROPA, FOUTEN bij FEYENOORD | Twee Viertje met Aad #48

Wij vieren feest, dus weg met die malaise, want het is weer tijd voor de polonaise! Aad de Mos en Eimert Pruis lopen de coëfficiëntenpolonaise in het Twee Viertje met Aad. FC Twente, AZ en PSV doen het geweldig in Europa en met Feyenoord en misschien Ajax er nog bij zijn we misschien wel op weg naar twee Champions League-deelnemers, één Europa League-club en twee in de Conference League. Wat een weelde en dus is het feest op het YouTube-kanaal van SoccerNews.

Twee Viertje met Aad aflevering 48: polonaises, PSV heeft (r)aad nodig, Van Hooijdonk, Steijn, Akpom, Gaaeida, Schouten, Amerikaans PSV, Nieuwkoop, Feyenoord-problemen, Wieffer, Sparta en meer

Maar niet overal wordt de polonaise gehouden, want de kampioenssfeer is bij Feyenoord al snel weer weg. De Mos en Pruis zien fouten bij Feyenoord en kunnen Arne Slot en Dennis te Kloese dit nog op tijd recht zetten? Je ziet en hoort het in aflevering 48 van Twee Viertje met Aad!

Verder heeft De Mos een grote waarschuwing voor PSV in Raad van Aad, heeft hij keihard nieuws voor Pierre van Hooijdonk in de Stalen Snor en worden de laatste transfernieuwtjes en geruchten besproken in Transfertijd. De SoccerNews-analist heeft bovendien Feyenoord ontleed en komt tot de conclusie dat er werk aan de winkel is voor Slot en Te Kloese. Hij weet precies wat er nodig is om Mats Wieffer weer aan het voetballen te krijgen en om het Feyenoord-middenveld wel te laten renderen. Na het slechte nieuws voor Quinten Timber (knipoog) gaat De Mos dieper in op Feyenoord bij Match of the Weekend. Hij weet de uitslag al van Sparta Rotterdam vs. Feyenoord. Die score van de Rotterdamse derby en nog heel veel andere uitslagen geeft de meestervoorspeller gratis en voor niets in Twee Viertje met Aad aflevering 48.

Twee Viertje met Aad 

Oud-trainer, voetbalanalist, rekenwonder en meestervoorspeller Aad de Mos verschijnt wekelijks in een podcast van SoccerNews.nl: Twee Viertje met Aad. In de podcast, waarvan het tweede seizoen inmiddels afgetrapt is, praat de voormalige coach van Ajax en PSV met presentator Eimert Pruis over het laatste voetbalnieuws, actuele wedstrijden en natuurlijk randzaken. Hij geeft ongevraagd advies, reageert op een staalscherpe stelling en blikt vooruit op het weekend. Jij wil natuurlijk als eerste weten wat Aad te vertellen heeft. Abonneer je daarom nú op ons kanaal!

Loop jij ook de polonaise?

  • Ja, ik wel
  • Nee, ik niet
142+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

12:42
1980+
‘Brian Brobbey-stunt bij Oranje’
12:07
28+
Mbappé reageert ‘nee’ op vraag of hij naar Real Madrid gaat
11:45
22+
Harry Kane onzeker voor EK: ‘Het is alleen maar erger geworden’
11:28
28+
Rodrí over verschil tussen Manchester City en Arsenal: ‘Ze wilden ons niet verslaan’
11:07
54+
Carlo Ancelotti over wonderkind Güler: ‘Hij heeft iets heel speciaals’
10:52
56+
Brighton-coach onzeker over toekomst: ‘Ik dacht dat we het nog konden proberen’
10:30
24+
Ex-FC Groningen spits leidt de dans tegen Real Madrid
09:40
1090+
Van der Vaart blikt terug op zijn ‘slechtste beslissing ooit’
09:10
663+
Eventuele Lozano-vervanger getipt bij PSV: ‘Type Wayne Rooney’
08:50
4263+
‘Xavi Simons komt voor monsterbedrag op de markt’
08:34
252+
‘Saudi-Arabië wil Ten Hag redden van United-flop’
08:15
1100+
AD: ‘Feyenoord-deal staat op losse schroeven’
07:41
1063+
‘Slot moet vrezen voor vertrek van twee Liverpool-sterren’
07:20
217+
‘Frimpong leunt naar Leverkusen-exit’
07:00
63+
Afscheid nemen bestaat niet met kers op de spitsentaart | SN Team van de Week 34
23:37
349+
Luuk de Jong: “Eigenlijk hou ik daar niet van”
23:24
160+
Analisten zien beste Eredivisie-aankoop: “Zonder twijfel”
23:13
413+
Guardiola: “Kans is groter dat ik vertrek”
23:05
396+
Timber over Oranje: “Blijkbaar niet op tijd fit”
22:59
103+
Team Farioli reikt Bizot helpende hand
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie