Perez wijst naar ‘lachertje’ van Ajax

Foto: Perez wijst naar ‘lachertje’ van Ajax

Kenneth Perez heeft donderdagavond met medelijden gekeken naar Calvin Bassey. De miljoenenaankoop van Ajax stond tegen FC Volendam (1-1) opnieuw linksback, maar de Deen noemt diens optreden ‘aandoenlijk’.

“We hoeven het eigenlijk niet iedere keer te benoemen en te laten zien”, concludeerde Perez, namens ESPN aanwezig in het stadion. “Het is een repeterend verhaal bij hem: het is heel, heel, heel moeizaam aan de bal. Soms is het zelfs aandoenlijk als je zit te kijken.”

De ESPN-analist vervolgt: “Ik heb echt het idee dat hij iedere keer wanneer dat ronde ding naar hem toe rolt denkt: oh fuck, wat moet ik ook alweer met dat ding. Ik ben het wel eens met wat Schreuder zei: het zal nooit een Frank de Boer worden, maar misschien wel een Davinson Sánchez.”

Perez voegt toe: “Hij heeft kracht en snelheid, maar aan de bal is het echt gewoon erbarmelijk. Het wordt er natuurlijk ook niet beter op, want hij zal zelf ook wel een beetje meekrijgen dat hij het lachertje is. (…) Het is gewoon aandoenlijk eerlijk gezegd. Ik denk dat je alleen centraal achterin iets aan hem kan hebben, maar 26 miljoen euro is wel veel geld. Het enige is: hij kan er ook niets aan doen dat hij zoveel gekost heeft. Hij kan er niets aan doen dat er iemand is geweest die zei: weet je wat, het lijkt me een mooi bedrag om eens te betalen voor hem.”

Verliest Ajax met 1-0 bij Excelsior?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Is Bassey Ajax-onwaardig?

  • Ja
  • Nee
711+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie