Pastoor krijgt stevige Steijn-uitlatingen voorgelegd

Foto: Pastoor krijgt stevige Steijn-uitlatingen voorgelegd

Wouter Bouwman probeerde voor het duel tussen Almere City FC en FC Utrecht de mening van Alex Pastoor over de uitlatingen van Maurice Steijn te ontfutselen. Voor de camera van ESPN besloot de trainer echter niet te reageren.

Pastoor reageert niet op Steijn-uitspraken

Steijn zat maandagavond bij Rondo op Ziggo Sport en haalde opnieuw keihard uit naar Annemieke Zijerveld, clubpsycholoog bij Almere City. Toen Steijn nog bij Ajax zat, verweet Zijerveld hem onder meer ‘zwak leiderschap’, wat in het verkeerde keelgat van de oefenmeester schoot. Hij noemde haar in het programma dan ook ‘dat wijf van Almere’.

De verslaggever langs het veld vond dat de uitspraken voldoende reden gaven om Pastoor te vragen naar zijn mening over de bewoordingen. Aan de hoofdtrainer vroeg Bouwman daarom wat hij ervan vond en hoe het was overgekomen bij zijn collega. Pastoor had zich voorafgaand echter voorgenomen zijn mond dicht te houden.

Hij reageerde daarom afwijzend op de vraag. “Ik wil het gewoon over de wedstrijd hebben. Ik houd niet van die RTL Boulevard-achtige vragen. Dus als je iets over mijn team wil weten, of over mij, of over Utrecht, of wat ik van de wedstrijd verwacht: heel graag”, zo stelde Pastoor, waarna Bouwman het opnieuw probeerde. “Je hebt mij wel begrepen, Wouter.”

Gelijkspel tussen Almere City en FC Utrecht

De wedstrijd liep voor Almere City goed af. Binnen een paar minuten stond de club op een voorsprong, waarna Sam Lammers in minuut 14 de stand gelijktrok. In het restant van de wedstrijd kwamen beide partijen niet meer tot scoren, waardoor ze een punt overhielden aan het duel. Dat is met name positief voor Almere City, dat vrijwel zeker in de Eredivisie blijft spelen.

Is dit de juiste reactie van Pastoor?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
285+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie