Overmars flikt het weer: clubrecord Antwerp wordt verpulverd

Foto: Overmars flikt het weer: clubrecord Antwerp wordt verpulverd

Willian Pacho heeft een mooie transfer naar de Bundesliga versierd. De 21-jarige verdediger verruilt komende zomer Antwerp FC voor Eintracht Frankfurt. Het is met afstand de duurste uitgaande transfer ooit van The Great Old.

Pacho levert liefst 16 miljoen op

Frankfurt tast diep in de buidel om Pacho aan zich te binden. Naar verluidt betalen de Duitsers zo’n zestien miljoen voor de Ecuadoraanse linksbenige stopper. Daarmee wordt Pacho veruit de grootste uitgaande transfer uit de clubgeschiedenis. Afgelopen zomer vestigde Manuel Benson dat record, door voor vier miljoen euro naar Burnley te verkassen.

In Frankfurt zijn ze verguld met de komst van Pacho, die zijn krabbel zette onder een contract tot 2028.  “Het is een belangrijke transfer”, aldus directeur Markus Krösche op de clubwebsite. “Willian is nog jong, maar neemt wel internationale ervaring mee. We hopen dat hij zijn grote potentieel verder zal ontwikkelen.”

Flinke winst Antwerp

De penningmeester van Antwerp lacht flink in zijn vuistje. Zo werd de Zuid-Amerikaan in de winter van 2022 nog voor 2,5 miljoen euro uit Ecuador weggeplukt. Toen stond technisch directeur Marc Overmars nog niet aan het roer in De Bosuil. In de ploeg van trainer Mark van Bommel was Pacho een van de sterkhouders.

Toch weer goed geflikt van Overmars?

  • Ja, weet er een geweldige som uit te persen
  • Nee, geen heel groot aandeel gehad
663+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie