‘Overmars en Van Bommel snel weer weg bij Antwerp’

Foto: ‘Overmars en Van Bommel snel weer weg bij Antwerp’

Mark van Bommel is momenteel trainer van Royal Antwerp. Hij werd daar aangesteld door de veelbesproken technisch directeur Marc Overmars. Algemeen directeur Sven Jacques heeft inmiddels toegegeven dat de perspresentatie en alles daaromheen niet heel goed verliep.

“We hebben heel slecht gecommuniceerd over de Overmars-affaire, dat geef ik toe”, vertelt Jacques aan RTFB. “Maar we werden overweldigd: de info ging lekken en we moesten een hele persconferentie improviseren. We wilden de tijd nemen om alles uit te leggen, maar we kunnen dat op dit moment nog steeds niet doen. Dat heeft alles te maken met de zaak die nog loopt in Nederland. Maar we hadden al onze informatie verzameld en we hebben het intern goed gescreend.”

De vragen die volgden bij de persconferentie zinden Jacques niet. “Open vragen vind ik niet erg, maar we moesten kant-en-klare meningen weerleggen… Sommigen zaten daar ook gewoon op te wachten, om Paul Gheysens (eigenaar club, red.) aan te vallen en Antwerp te vermoorden.”

‘Snel weer weg’

Tot slot voorspelt Jacques dat Overmars en ook Van Bommel niet lang bij Antwerp zullen blijven. “De aanwezigheid van die twee is een groot pluspunt voor ons. We weten dat ze hier maar een jaar of twee jaar zullen blijven, maar we moesten de kans grijpen om te profiteren van hun ervaring en netwerken. Als Overmars onze normen en waarden serieus had bedreigd, dan zouden we dit niet doen.”

TIP: 4x je geld als Antwerp Belgisch kampioen wordt!

Van Bommel wordt ooit een trainer in de wereldtop

  • Eens
  • Oneens
1836+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie