‘Overdreven’ Cillessen aangepakt: “Wat heb jij gedaan jongen?”

Foto: ‘Overdreven’ Cillessen aangepakt: “Wat heb jij gedaan jongen?”

Doelman Jasper Cillessen kende een beroerde wedstrijd namens NEC in de Gelderse derby tegen Vitesse. De Oranje-international ging een aantal keren lelijk in de fout. Na afloop van het duel bood Cillessen zijn excuses aan voor zijn mindere optreden, maar Johan Derksen en Özcan Akyol vinden de reactie van NEC-doelman wel erg overdreven.

Belachelijke reactie Cillessen

Cillessen vond dat hij zijn team en de supporters van NEC in de steek had gelaten, wat een cynische reactie opwekte bij Derksen aan tafel bij Vandaag Inside. “Cillessen vond dat die niet zo goed speelde. Dat vond ik nog wel meevallen.”

Akyol had de reactie van Cillessen ook gezien, maar vond dat de doelman daarin wat te ver ging. “Dan was die afloop zo verdrietig en sorry, sorry, sorry. Ik dacht wat heb jij gedaan jongen? Heb je in Irak zeventig burgerdoden veroorzaakt, was jij de piloot die granaten heeft gegooid op een dorp?”

Derksen kon zich wel vinden in de woorden van Akyol en gooide er nog een schepje bovenop. “Het is overdreven, maar ik zat ook nog te wachten tot hij zijn excuus aanbood namens de gemeente Vlissingen voor het slavernijverleden.” Volgens Derksen was de reactie van Cillessen nergens voor nodig. “Belachelijk, dat is gewoon een uitstekende keeper voor NEC en die heeft een offday en dat kan je een keer overkomen. Dan vergaat de wereld niet. Hij heeft ook een paar punten gepakt.”

Vond jij de reactie van Cillessen ook overdreven?

  • Ja, had niet gehoeven
  • Nee, logische reactie
499+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie