‘Onana niet naar United, De Gea verlengt contract’

Foto: ‘Onana niet naar United, De Gea verlengt contract’

André Onana lijkt niet van plan om komende zomer Internazionale te gaan verlaten. De doelman werd onlangs in verband gebracht met een mogelijke overgang naar Manchester United en Chelsea, maar weerspreekt de geruchten over een vertrek uit Milaan.

Onana geniet bij Inter

In een interview met Sport Mediaset heeft de Kameroense goalie zich uitgelaten over zijn situatie bij Inter en spreekt hij een transfer tegen. “Het is een eer voor mij om keeper te zijn van deze club. We verdienen meer respect in Europa. We hebben Barcelona naar de Europa League gestuurd, terwijl we in een lastige groep zaten. We hebben laten zien dat we een sterk team zijn.”

De doelman heeft dan ook veel vertrouwen in de Champions League-kwartfinale tegen Benfica. “We gaan daarheen om te winnen, ik wil alles winnen.” Inter maakt ook nog kans op de Coppa Italia, maar moet daarvoor wel zien af te reken met Juventus. Er komen dan ook zware weken aan voor Onana, die er echter naar uitkijkt. “Het wordt een pittige maand, maar we trainen elke dag om dit soort wedstrijden te spelen. Als we hard werken, kan het een heel bevredigende maand worden.”

United verlengt met De Gea

De goede optredens van Onana hebben volgens diverse Italiaanse media de interesse aangewakkerd in de doelman, waarbij United en Chelsea werden genoemd als mogelijke bestemming. Onana kent United-manager Erik ten Hag nog van zijn periode bij Ajax, maar de Mancunians lijken niet te zinspelen op de komst van een nieuwe doelman. Volgens transferexpert Fabrizio Romano wil de Engelse grootmacht graag verder met David de Gea. De Spaanse doelman wil zelf ook blijven op Old Trafford en volgens Romano zijn de onderhandelingen over een nieuw contract momenteel dan ook volop gaande.

Is Onana beter dan De Gea?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
99+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie