Núñez pakt pijnlijk Premier League-record 

Foto: Núñez pakt pijnlijk Premier League-record 

Darwin Núñez was erg ongelukkig tijdens het duel tussen Liverpool en Chelsea. The Reds wonnen deze wedstrijd uiteindelijk met 4-1. Núñez had hier geen groot aandeel in. De Uruguayaan miste een penalty en raakte daarbij het houtwerk. Dit was echter niet de enige keer tijdens deze wedstrijd. Núñez raakte uiteindelijk vier keer de paal of de lat. Daarmee heeft hij een nieuw record op zijn naam staan.

Núñez raakt houtwerk vier keer in één wedstrijd

Het ongeluk lijkt Darwin Núñez dit gehele seizoen al te volgen. De aanvaller is eigenlijk bezig met een prima seizoen, maar in de beeldvorming bij de fans staat hij er niet zo goed op. Núñez heeft in totaal al 9 keer de paal of lat geraakt in de Premier League in het huidige seizoen. De nummer twee op de lijst heeft het houtwerk slechts 3 keer geraakt. In de Premier League is Núñez goed voor 7 doelpunten. Was hij iets gelukkiger geweest in de afwerking had dit getal al op 16 treffers kunnen staan.

Bij de Uruguayaan zat het dus niet mee in de wedstrijd tegen Chelsea. Gelukkig zat het iets meer mee voor zijn ploeggenoten. Diogo Jota, Conor Bradley, Dominik Szoboszlai en Luis Díaz scoorde allemaal voor Liverpool.

Prima seizoen

In de Premier League scoorde Darwin Núñez al 7 keer en gaf hij ook nog eens 6 assists. In twintig officiële wedstrijden is hij dus betrokken geweest bij 13 treffers. Tel je zijn doelpunten en assists in andere competities mee dan is hij met 11 doelpunten en 10 assists bezig aan een prima seizoen. Het had met een beetje geluk nog beter kunnen zijn, maar de aanvaller mag tevreden zijn.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie