‘Nieuwe toptransfer redding Ryan Gravenberch’

Foto: ‘Nieuwe toptransfer redding Ryan Gravenberch’

In zijn tijd bij Ajax was ‘Ryan Gravenberch’ toch wel een van de eerste namen die oefenmeester Erik ten Hag op het wedstrijdformulier zette. En ook nu de coach bij Manchester United zit is hij de middenvelder nog niet vergeten, aldus The Daily Express.

Dat medium schrijft op zaterdagavond namelijk dat de Tukker in zijn voormalige pupil een welkome aanwinst ziet voor The Red Devils. Op Old Trafford heeft hij al de nodige middenvelders tot zijn beschikking (Casemiro, Scott McTominay, Fred en Bruno Fernandes bijvoorbeeld), maar nu Donny van de Beek voor langere tijd uit de roulatie is kan er nog wel eentje bij, zo luidt het verhaal in ieder geval.

The Daily Express stelt dat Jude Bellingham transfertarget number one is voor United, maar het wonderkind van Borussia Dortmund kost vermoedelijk zo’n 150 miljoen euro en bovendien liggen er meerdere kapers op de kust. Manchester City lijkt wel oren te hebben naar de komst van de piepjonge middenvelder, evenals Liverpool en Real Madrid. De kans is dus aannemelijk dat The Red Devils achter het net vissen, maar dan kan Gravenberch uitkomst bieden.

Wissel bij Bayern München

De middenvelder transfereerde een half jaartje geleden voor 25 miljoen euro naar Bayern München, maar maakt daar in de regel niet al te veel speelminuten. Daar zei hij een paar maanden geleden zelf over: “De situatie is niet gemakkelijk voor mij, natuurlijk wil ik spelen. Maar ik moet geduld hebben. Dat is op dit moment niet makkelijk. Natuurlijk ken ik mijn kwaliteit, maar het is wat het is. Bayern is een grote club met veel goede spelers. Ik moet kalm blijven.”

BILD schreef op dat moment dat het management van Gravenberch al aan de bel had getrokken bij de leiding in de Allianz Arena. De oud-Ajacied wenste vaker in actie te komen, en in de periode daarna gebeurde dat ook wel, maar een vaste basisspeler is hij (nog) niet geworden onder coach Julian Nagelsmann…

Bayern Munich
FC Koln
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 24 januari 2023 20:27.

Zie jij dit zitten?

  • Ja, waarom niet?
  • Nee
7174+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie