‘Nieuwe domper voor Gravenberch bij Bayern’

Foto: ‘Nieuwe domper voor Gravenberch bij Bayern’

Dani Ceballos staat hoog op het lijstje van Bayern München. De Duitsers zien in de Spaanse middenvelder een interessant target, zeker vanwege zijn transfervrije status aan het eind van het seizoen.

Relevo stelt dat trainer Julian Nagelsmann de komst van Ceballos wel zien zitten. Hij zou een goed middenveld kunnen vormen met Joshua Kimmich en Jamal Musiala. De Duitse oefenmeester heeft een zwak voor de Spaanse school, waar hij veel inspiratie uithaalt. Daarnaast werkte hij bij RB Leipzig goed samen met Dani Olmo. Ceballos kreeg de laatste weken bij Real meer speeltijd, waarin hij Nagelsmann nog verder wist te overtuigen.

Ceballos heeft een aflopend contract bij Real, beide partijen werden het nog niet eens over een nieuwe verbintenis. Vermoedelijk zal de clubleiding hem snel een verbeterde aanbieding doen. De elfvoudig international heeft een lastige knoop door te hakken. Het liefst wil hij slagen bij De Koninklijke, maar langere tijd achter elkaar vaste basisspeler is de 26-jarige middenvelder nog niet geweest. Bij Bayern kan hij mogelijk meer speelminuten maken.

Gravenberch

Zijn mogelijke komst zal Ryan Gravenberch niet als muziek in de oren klinken. De van Ajax overgekomen middenvelder heeft zich nog niet in de basiself van Nagelsmann kunnen spelen. Nog een concurrent erbij in de persoon van Ceballos werkte dan zeker niet mee. Volgens de berichtgeving heeft Der Rekordmeister de Spanjaard nog geen aanbieding gedaan, maar hebben ze hem wel in het vizier.

Interessante speler voor Bayern?

  • Zeker wel
  • Worden ze niet beter van
253+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie