Napoli wint in extremis bij Juventus

Foto: Napoli wint in extremis bij Juventus

De Serie A-kraker tussen Juventus en Napoli heeft zondagavond een late ontknoping gekregen. De wedstrijd tussen de nummers drie en één van Italië eindigde in 0-1.

Serie A-koploper loopt uit

Napoli wist dit seizoen veel indruk te maken in de Serie A en de Champions League. De laatste weken loopt het echter moeizaam bij de formatie uit Napels, met de Europese uitschakeling door toedoen van AC Milan als meest recente tegenslag. Juventus kreeg de vijftien afgepakte punten daarentegen (voorlopig) terug en blijft daarmee in de race voor een hoge klassering.

De topper in Turijn zorgde zondagavond voor weinig spektakel. Voormalig PSV-aanvaller Hirving Lozano kreeg de mogelijkheid om Napoli op voorsprong te schieten, maar had te veel tijd nodig voor zijn afronding. Na rust werd de druk opgevoerd. Khvicha Kvaratskhelia en Victor Osimhen hadden het vizier deze avond echter niet op scherp staan.

Napoli slaat toe na afgekeurde Juventus-goals

Napoli leek in de eindfase zelfs tegen een nederlaag aan te lopen. Ángel Di Maria schoot de 1-0 tegen de touwen met een van richting veranderd schot, maar de VAR greep in. Ook de goal van Dusan Vlahovic werd even later afgekeurd.

In extremis viel het winnende doelpunt alsnog. Niet Juventus, maar koploper Napoli ging er met de zege vandoor. Invaller Giacomo Raspadori maakte het verschil.

Scoreverloop: 0-1 (90′) G. Raspadori

Wint Napoli met 3-0 van Salernitana?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat Juventus nog puntenaftrek tegemoet?

  • Ja
  • Nee
47+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie