‘Mislintat baalt flink van naderend vertrek Timber’

Foto: ‘Mislintat baalt flink van naderend vertrek Timber’

Sven Mislintat slaapt slecht van de interesse rondom Jurriën Timber, zo schrijft het Algemeen Dagblad. Volgens de ochtendkrant hoopte de directeur voetbalzaken juist dat de verdediger bij Ajax zou blijven.

Pijn bij Mislintat en Ajax

Grote aankopen deden de Amsterdammers voorlopig niet, maar Mislintat werkt achter de schermen hard aan het team waarmee Maurice Steijn aankomend seizoen hoge ogen moet gooien. De directeur wil een ijzersterk team formeren en ziet in Timber een van de belangrijkste pionnen voor toekomstig succes.

De plannen van Mislintat dreigen half juni al in het water terecht te komen. Waar Bayern München eerder haar interesse in Timber liet blijken, heeft Arsenal naar verluidt zelfs het openingsbod uitgebracht. Het lijkt daarom een kwestie van tijd te zijn totdat de Oranje-international bij een buitenlandse topclub tekent.

Toekomst van Timber

De defensieve kracht liet meermaals in de Nederlandse media blijken dat hij openstaat voor een vertrek, mits de juiste club langskomt. Timber zou het volste vertrouwen erin hebben dat hij zichzelf ook bij een Europese topclub in het basisteam kan knokken en zo de volgende stap in zijn loopbaan kan zetten.

Aangezien Ajax en Timber afgelopen seizoen een gelimiteerde transfersom afspraken, lijkt de clubleiding niet terug te kunnen en het talent kwijt te raken. Het zorgt ervoor dat Ajax de komende maanden een directe vervanger moet aantrekken voor Timber en de Amsterdamse transferzomer nog drukker zal worden.

Wordt Ajax volgend seizoen landskampioen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Wat kan Timber het beste doen?

  • Naar Arsenal gaan
  • Voor Bayern München kiezen
  • Bij Ajax blijven
1234+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie