Messi geeft weer over tijdens wedstrijd: “Het komt door de zenuwen”

Soccernews

Het was een opvallend gezicht, zaterdag tijdens de wedstrijd tussen Argentinië en Slovenië. Lionel Messi moest overgeven op het veld en maakte vier minuten later de bevrijdende 2-0. Het was niet de eerste keer dat Messi onwel werd tijdens een wedstrijd en het is vooralsnog gissen naar de reden.

Bondscoach Alejandro Sabella denkt dat het te maken heeft met de zenuwen. “Tijdens wedstrijden is er sprake van angst. Het is moeilijk om dan kalm te blijven”, vertelt de keuzeheer. De medische staf van zowel FC Barcelona als Argentinië heeft nooit een verklaring gevonden voor het probleem en ook Messi snapt niet waarom het blijft gebeuren.

“Ik weet niet wat het is”, zei de viervoudig wereldvoetballer van het jaar in maart. “Ik heb duizend testjes ondergaan. Ik voel me misselijk tot het punt dat ik bijna moet overgeven en dan gaat het weer weg.” Messi bereidt zich met Argentinië voor op de eerste wedstrijd op het WK, zondag tegen Bosnië en Herzegovina.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie