‘Megatransfer voor Quinten Timber’

Foto: ‘Megatransfer voor Quinten Timber’

Feyenoord-trainer Arne Slot voorziet een mooie toekomst voor Quinten Timber. De oefenmeester stelt dat de middenvelder dusdanige stappen zet dat een toptransfer voor hem in het verschiet ligt. Slot sluit niet uit dat Timber bij Arsenal wordt herenigd met zijn broertje Jurriën, die afgelopen zomer de overstap maakte van Ajax naar de Londense topclub.

Slot voorziet toptransfer voor Quinten Timber en denkt aan Arsenal

De 22-jarige Timber is bezig aan zijn tweede seizoen bij Feyenoord en is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke steunpilaar in het elftal van trainer Arne Slot. De oefenmeester liet zich maandagavond bij Rondo dan ook lyrisch uit over zijn pupil. “Als hij zich zo blijft ontwikkelen als hij het afgelopen jaar deed, is zijn plafond extreem hoog.”

Timber heeft de nodige indruk gemaakt op Slot. “Ik vind het een hele bijzondere speler, omdat hij op het middenveld de kracht en de snelheid heeft waarmee hij een overtal kan creëren. Ik vind ook dat hij een enorm goede mentaliteit heeft.” Een toekomstbestemming weet Slot mogelijk ook wel voor de middenvelder. “Zijn broertje (Jurriën, red.) zit al bij Arsenal, maar het is niet uitgesloten dat Quinten ook naar een club van dat kaliber zou kunnen.”

Fitte Feyenoord-spelers

Rafael van der Vaart merkte op dat de spelers van Feyenoord, waaronder Timber, steeds fitter worden. Dat kon Slot bevestigen. “Onze fysieke staf, de trainersstaf en spelers zelf stoppen er zoveel in, waardoor de spelers zoveel sterker worden. Je leert Orkun Kökcü echt niet beter voetballen, maar hij wordt wel fitter. De spelers die wij binnenhalen worden dat ook.”

Zie jij Timber vertrekken naar Arsenal?

  • Ja, dat zou een mooie club voor hem zijn
  • Nee, maar wel naar een andere topclub
  • Nee, hij kan beter eerst naar een subtopper in Europa gaan
4635+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie