‘Megasalaris maakt einde aan Salah-speculaties’

Foto: ‘Megasalaris maakt einde aan Salah-speculaties’

Liverpool heeft een ultieme poging gedaan om Mohamed Salah langer voor de club te behouden. De Engelse grootmacht is al maandenlang met de Egyptische superster aan het onderhandelen. De hoge salariseisen van Salah waren een belangrijk struikelblok, maar er is volgens Engelse media een doorbraak geforceerd. 

Liverpool is alsnog overstag gegaan in de contractonderhandelingen, zo schrijft onder meer Mirror. Salah zou een monsterbedrag van 600.000 euro per week hebben geëist. Dat was Liverpool lang te gortig, maar de club gaat haar sterspeler alsnog een zo’n 31,5 miljoen euro per jaar uitkeren. 

De 29-jarige Egyptenaar ligt nu nog vast tot de zomer van 2023. De stroeve contractonderhandelingen namen de afgelopen weken steeds meer geruchten over een vertrek met zich mee. FC Barcelona zou graag van de situatie willen profiteren, maar Liverpool lijkt de Catalanen nu alsnog af te troeven. 

Salah is volgens Transfermarkt.nl op dit moment 100 miljoen euro waard. De 82-voudig international van Egypte is dit seizoen wederom van onschatbare waarde voor de ploeg van Jürgen Klopp. In 37 wedstrijden over alle competities is de Egyptenaar goed voor 28 doelpunten en tien assists. 

Het nieuws uit Engeland komt in Spanje hard aan. Barcelona hoopte zoals gezegd op een Salah-stunt, maar lijkt nu verder te moeten zoeken naar uitbreiding van de aanval. Volgens Mundo Deportivo betekent de contractaanbieding niet het einde van de Spaanse interesse. Zo lang de handtekeningen niet zijn gezet, blijft FC Barcelona hopen. 

Pakt Benfica na Ajax ook Liverpool? De odd is 8.5x!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Salah sluit carrière af bij Liverpool

  • Denk het wel
  • Denk het niet
57+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie