‘Manchester United heeft eerste versterking binnen’

Foto: ‘Manchester United heeft eerste versterking binnen’

Manchester United is volgens The Telegraph dichtbij het binnenhalen van Mason Mount. De club zou inmiddels een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de speler, waardoor het wachten is op een deal tussen beide clubs.

Groei Manchester United

Erik ten Hag beleefde een uitstekend eerste seizoen met de Engelse topclub. De oefenmeester slaagde erin om de League Cup te winnen, terwijl Manchester United op de derde plaats in de competitie eindigde. Aankomend weekend heeft het de mogelijkheid om ook de FA Cup mee naar huis te nemen.

Het clubbestuur heeft van Ten Hag echter gehoord dat hij deze zomer een aantal versterkingen nodig heeft om in het nieuwe voetbaljaar voor het kampioenschap te kunnen strijden. Daarbij ziet de trainer in Harry Kane een absolute topprioriteit, terwijl hij eveneens aandringt op de komst van Mount.

Goedkeuring van Chelsea

De 24-jarige Brit speelt alweer een aantal seizoenen in het eerste team van Chelsea en liet daarin veel indruk achter op Ten Hag. Aangezien de middenvelder nog een contract heeft tot medio 2024, moeten de Londenaren hem verkopen om extra geld in het laatje te krijgen. Het zou daarom openstaan voor de interesse van Manchester United.

Hoewel Arsenal en Liverpool ook geïnteresseerd zouden zijn, heeft Manchester United naar verluidt gewonnen. De verkoop zou de kersverse oefenmeester Mauricio Pochettino de mogelijkheid bieden om bij Chelsea nieuwe aankopen te doen en zo te werken aan de opbouw van de selectie voor aankomend seizoen.

Gaat Mason Mount bij Manchester United slagen?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
276+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie