Maduro hint op veranderingen: ‘Ander Ajax te zien tegen PSV’

Foto: Maduro hint op veranderingen: ‘Ander Ajax te zien tegen PSV’

Ajax had donderdagavond weinig te vertellen in het Europa League-duel met Brighton Hove & Albion. Dat erkende ook Hedwiges Maduro, die de Engelsen complimenteerde. De oefenmeester kondigde daarnaast aan dat Ajax anders voor de dag zal komen in de ‘topper’ tegen PSV.

Brighton niet te vergelijken met PSV

Door doelpunten van João Pedro en Ansu Fati leed Ajax zijn eerste nederlaag in de groepsfase van de Europa League na gelijke spelen tegen Olympique Marseille en AEK Athene. Op de persconferentie na afloop van de wedstrijd gaf Maduro aan dat Premier League-club een lastige opponent bleek. “Omdat ze zo veel mensen in de as hebben, word je soms teruggedrongen door Brighton. Dat had met Brighton te maken, ja. Tegen PSV gaan we het anders doen.”

Volgens Maduro is de koploper van de Eredivisie een totaal andere tegenstander dan Brighton en zijn beide ploegen niet met elkaar te vergelijken. “Ik denk dat bijna geen enkele ploeg in de wereld speelt zoals Brighton. Daar zijn we realistisch in geweest en hebben we ons een beetje op aangepast. PSV is een heel andere ploeg en speelt op een heel andere manier dan Brighton. Dan ga je weer een heel andere ploeg zien van ons.”

Ajax heeft resultaat nodig

Ajax slaagde er dus opnieuw niet in om te winnen, maar Maduro weet wat er nodig is om uit het wak te klimmen. “Een resultaat is het antwoord. We hebben ook gewoon heel lastig tegenstanders. Al ben ik wel tevreden met de teamdiscipline. We hebben wat gevraagd van de jongens en dat hebben ze geprobeerd uit te voeren.”

Denk jij dat Ajax een kans maakt tegen PSV

  • Ja, ze gaan winnen
  • Ja, ze gaan een punt pakken
  • Nee, ze gaan niet winnen
518+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie