Luis Suárez debuteert met hattrick voor nieuwe club

Luis Suárez is inmiddels 36 jaar oud, maar aan stoppen denkt hij nog niet. Sterker nog: gisteren maakte hij zijn debuut voor zijn nieuwe club, het Braziliaanse Gremio.

En dat deed hij met een heuse hattrick, in de eerste 45 minuten van het bekerduel met São Luiz (4-1). In minuut vier sloeg Suárez voor het eerst toe door de uitkomende goalie met een boogballetje te verschalken, na een half uur was hij diezelfde doelman te machtig in een één-op-één-situatie en vlak voor rust sloeg hij toe vanuit een afgevallen bal na een slecht weggewerkte vrije trap van Gremio.

Na de theepauze kreeg El Pistolero nog enkele kansen op een vierde treffer, maar hij raakte onder meer de lat. Desalniettemin een zeer veelbelovende start voor Suárez bij de Braziliaanse grootmacht.