Lof voor Ten Hag “Alles doet dat vermoeden”

Foto: Lof voor Ten Hag “Alles doet dat vermoeden”

Manchester United heeft een geweldige slag geslagen door Erik ten Hag op te halen bij Ajax. Het lokale Manchester Evening News is na een half jaar lyrisch over de Nederlandse trainer.

“Erik ten Hag doet wat Louis van Gaal en José Mourinho niet lukte bij Manchester United”, luidt het oordeel van MEN na de 0-1 zege bij Wolverhampton Wanderers. “Dit voelde als een wedstrijd die onder Ole Gunnar Solskjaer en Ralf Rangnick niet gewonnen zou worden.”

Ten Hag begon dramatisch aan zijn United-periode, maar weet het medium: “De 4-0 nederlaag tegen Brentford op 13 augustus voelt als een eeuwigheid geleden. Sindsdien pakte de club 32 punten uit veertien wedstrijden, een moyenne waarmee je aan het eind van een seizoen zou uitkomen op 86 of 87 punten.”

Waanzinnige prestatie lonkt

Na het Sir Alex Ferguson-tijdperk kwam United nooit verder dan 81 punten. “Dat voelt op dit moment haalbaar. Dat zou een waanzinnige prestatie zijn, gezien de chaos die Ten Hag erfde.” De lofzang is dan ook groot. “Er is vaker onterecht optimisme geweest op Old Trafford en we zijn nog aan het begin van de periode van Ten Hag, maar alles doet vermoeden dat de club de juiste man heeft gestrikt.”

“Het tijdperk waarin spelers en niet de trainer de dienst uitmaakten is duidelijk voorbij. De 52-jarige man aan de zijlijn is de belangrijkste figuur bij de club. Fluister het zachtjes, maar Manchester United heeft wellicht de beste trainer in een decennium, die bouwt aan het beste team in een decennium”, zo besluit MEN.

Wint United met 3-0 van Bournemouth?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Eens?

  • Ja
  • Nee
431+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie