‘Lewandowski geeft Barcelona belangrijk advies’

Foto: ‘Lewandowski geeft Barcelona belangrijk advies’

Robert Lewandowski heeft dit seizoen bij Barcelona vertrouwen verdiend. De aanvaller voldeed aan de verwachtingen en probeert volgens Tomasz Wlodarczyk eveneens invloed uit te oefenen op het transferbeleid.

Kimmich wil naar Barcelona

De Pool zou namelijk een goed woordje hebben gedaan voor het binnenhalen van Joshua Kimmich. De Duitser staat nog altijd onder contract bij Bayern München, maar zou met de clubleiding niet langer op dezelfde lijn liggen na het vroegtijdige vertrek van Julian Nagelsmann. De middenvelder denkt daarom naar verluidt aan een transfer.

Kimmich en Lewandowski konden het in het verleden uitstekend met elkaar opschieten en zouden daarom hopen dat een hereniging erin zit. Om dat te bewerkstelligen heeft de centrumspits aan de bestuurders van Barcelona laten weten dat Kimmich uitstekend bij de club zou passen en dat hij beschikbaar zou zijn.

Mocht het tot onderhandelingen tussen beide clubs komen, dan zal Barcelona echter wel diep in de buidel moeten tasten. De Duitse international ligt namelijk nog tot de zomer van 2025 vast, waardoor Bayern München een hoog bedrag kan vragen. Het is echter niet uitgesloten dat een huurperiode eveneens tot de mogelijkheden behoort.

Eerste seizoen Lewandowski

Lewandowski stond dit seizoen in de competitie maar liefst 31 keer op het veld, waarbij hij goed was voor 22 doelpunten en 6 assists. Daarnaast was hij in 5 Champions League-duels en 2 Europa League-wedstrijden van de partij. Tijdens zijn Europese optredens zette hij 1 doelpunt op zijn naam.

Zou Kimmich bij Barcelona passen?

  • Ja, ik vind van wel
  • Nee, zeker niet
592+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie