Leegloop bij Chelsea lijkt geen einde te kennen

Foto: Leegloop bij Chelsea lijkt geen einde te kennen

Tijdens de afgelopen weken is het bekend geworden dat er een hoop spelers vertrekken bij Chelsea. Christian Pulisic lijkt de volgende voetballer te zijn die vertrekt bij The Blues. AC Milan heeft interesse in de speler en Pulisic schijnt er al uit te zijn met de Italiaanse topclub.

Champions League ervaring

De Amerikaanse buitenspeler kwam in 2019 voor ongeveer 60 miljoen euro naar Chelsea FC. Met Pulisic, die nog altijd maar 24 jaar is, haalt de club uit Milaan een ervaren speler binnen. Bij Chelsea wist de aanvaller in 2021 de Champions League te winnen. Volgens journalist James Horncastle zou Milan al rond zijn met de speler, waardoor de clubs het nu onderling eens moeten worden over de prijs.

Met het aanstaande vertrek van Pulisic verdwijnt er wederom een speler bij Chelsea die in 2021 nog de Champions League wist te winnen. Van alle spelers die voor de Engelse club in de finale uit kwamen zijn alleen Thiago Silva, Ben Chilwell, Reece James en Pulisic nog actief bij Chelsea. Met de transfer van de Amerikaan blijven er dus nog maar drie spelers over bij The Blues.

Voor AC Milan is het niet gek dat ze uit zijn gekomen bij een spelers als Pulisic. I Rossoneri heeft met Rafael Leão een uitstekende buitenspeler op de linkerflank. Aan de rechterkant van het veld is er tot op het heden nog niemand geweest die trainer Stefano Pioli kan overtuigen.

Is Pulisic een versterking voor AC Milan?

  • Ja, een uitstekende aankoop
  • Nee, dat gaat niks worden
514+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie