Lang onthult: Bosz noemde Feyenoorder ‘kip zonder kop’

Foto: Lang onthult: Bosz noemde Feyenoorder ‘kip zonder kop’

Noa Lang is een man die garant staat voor vermakelijke interviews, waarin hij niet altijd binnen de spreekwoordelijke lijntjes kleurt met zijn openhartige uitspraken. Zo heeft de PSV-aanvaller in de Pingelaars Podcast onthult dat zijn coach Peter Bosz voorafgaand het Johan Cruijff Schaal-duel eerder dit seizoen Marcus Pedersen een ‘kip zonder kop’ noemde.

PSV-linksbuiten leeft vol bravoure toe naar weerzien in De Kuip

Pedersen, die inmiddels is vertrokken naar Sassuolo, had in de wedstrijd in De Kuip destijds totaal geen grip op matchwinner Lang. “De trainer zei letterlijk: ‘Noa, laat die rechtsback vrij’. Wollah (ik zweer het je, red.), ik hoefde geen druk te zetten. Hij noemde hem een kip zonder kop.” In de podcast, die vorige week is opgenomen, voorspelt Lang dat PSV met 0-3 gaat winnen komend weekend in De Kuip. “Broer, we staan zeven punten voor. Als wij Twente-uit winnen en we winnen uit bij Feyenoord, dan is het inpakken.”

Een andere tafelgast kaart aan dat ‘PSV een veel makkelijker schema heeft gehad dan Feyenoord’. Lang: “Broer, wat zeg jij nou allemaal? Fortuna hebben jullie ook gehad, dat werd 0-0. Bij Sparta spelen jullie 2-2 en winnen wij 0-4. Wie hebben jullie nog meer gehad? RKC, 1-2, winnen jullie met moeite. Wij winnen daar ook 0-4. Broer, wij komen dit jaar niet om te spelen. We hebben alles gewonnen!”

“Je moet het gewoon accepteren. Jullie staan zeven punten onder ons en ik wil niet veel horen. Jullie gaan onder ons blijven. Ik ga jou uitnodigen in mei. Je mag komen op de platte kar in Eindhoven, fissa. Ga loesoe (weg, red.) man, Feyenoord. Dit zijn die standaard dingen.”

@pingelaars Verhitte discussies over wie er kampioen wordt dit jaar.. Wie denken jullie dat er met de schaal vandoor gaat? De hele aflevering staat nu eindelijk online op ons Youtube kanaal! Link in bio. #pingelaars #podcast #youtube #voorjou #fyp #noalang #noano7k ♬ original sound – pingelaars

Leuk dat Lang ook dit soort dingen op tafel gooit

  • Eens
  • Oneens
447+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie