Kraaij: ‘Hij gaat een partij geld verdienen, echt héél héél héél veel’

Foto: Kraaij: ‘Hij gaat een partij geld verdienen, echt héél héél héél veel’

Hans Kraaij jr. stond gisteren langs de lijn bij het nacompetitieduel tussen VVV en Almere City, in Venlo. Het werd uiteindelijk 1-1 en daarover was spits Sven Braken niet helemaal tevreden.

Sven Braken verlaat VVV-Venlo voor ‘megacontract’ in België

“Ik denk dat we vanaf het moment dat we met een man meer kwamen te staan (rode kaart Danny Post in minuut 70, red.) een beetje vergaten te voetballen. We komen goed uit de kleedkamer, ook voetballend. Vanaf de bank werd geroepen dat we het via de flank moesten zoeken, maar dat gebeurde te weinig”, reageert Braken voor de camera bij Kraaij, van ESPN.

“Moet jij nog heel snel afscheid nemen, of kom je nog terug in de finale om afscheid te nemen?”, vraagt Kraaij aan de aanvaller. “En moet ik je salaris in Deinze nog even bekendmaken? Of zal ik zwijgen?” Braken, die een aflopend contract niet gaat verlengen, snelt weg en bedankt het publiek in De Koel.

‘Héél héél héél veel geld’

“Oh Toine (van Peperstraten, red.), hij gaat een partij geld verdienen bij de nummer acht in de tweede klasse van België. Ik mag het niet zeggen, maar het is héél héél héél veel geld. Als we beloven dat we het niet zeggen, dan zeggen we het niet”, aldus Kraaij. “Ik heb weleens gezegd dat ik het raar vind dat ze hem niet een tweejarig contract hebben aangeboden, maar niets had VVV kunnen doen. Zij kunnen er echt niets aan doen. Hij verdient echt een megacontract en dat is hem van harte gegund.”

Snap jij Braken?

  • Ja
  • Nee
596+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie