VVV stelt opvolger Rick Kruys aan

Foto: VVV stelt opvolger Rick Kruys aan

John Lammers is met ingang van het seizoen 2024-2025 de nieuwe hoofdtrainer van VVV-Venlo. Daarmee volgt de ervaren oefenmeester Rick Kruys op, die aan het einde van het seizoen vertrekt. Eerder dit seizoen werd Lammers nog ontslagen bij Heracles Almelo.

Lammers keert bij VVV terug op oude nest

Lammers promoveerde vorig seizoen nog met Heracles naar de Eredivisie, maar moest dit seizoen na een reeks van mindere resultaten het veld ruimen. Nu heeft de oefenmeester met VVV weer een nieuwe klus gevonden, waar hij als speler 1986 en 1988 actief was. In een reactie op de clubsite geeft Lammers aan uit te kijken naar zijn terugkeer in De Koel. “VVV wil graag verzorgd en aanvallend voetbal spelen en dat spreekt me erg aan. Ik ken de situatie van de club en weet dat ik met een relatief jonge spelersgroep ga werken, maar ik zie het juist als een hele mooie uitdaging om spelers beter te maken en het maximale uit deze selectie te halen. Daarnaast is het natuurlijk extra bijzonder dat ik hier zelf ook gespeeld heb en het gevoel was dan ook direct goed. Ik kijk ernaar uit om volgend seizoen bij VVV aan de slag te gaan.”

Interim technisch directeur Marc van Hintum is blij dat VVV met Lammers snel een opvolger voor Kruys heeft weten te strikken. “John is bekend met de cultuur van de club en heeft veel ervaring opgedaan in binnen- en buitenland. Bovendien kent hij de Keuken Kampioen Divisie natuurlijk goed. Daarnaast is John een echte verbinder en iemand die veel ervaring heeft met jonge getalenteerde spelers. We zijn er dan ook van overtuigd dat hij met zijn kwaliteiten als trainer én met zijn persoonlijkheid de juiste man voor VVV is.”

Een goede keuze van VVV?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
76+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie