‘Koploper Feyenoord aast nog op flankspeler’

Foto: ‘Koploper Feyenoord aast nog op flankspeler’

Feyenoord zorgde er gisteren tegen Ajax voor dat het gat met de Amsterdammers vijf punten blijft. En natuurlijk willen ze dat ook in de komende weken zo blijven houden. Mogelijk wordt er nog geld geïnvesteerd in de selectie om dat doel te kunnen bereiken.

Zo meldt het goed ingevoerde 1908 dat Feyenoord nog naar de mogelijkheden kijkt om een extra flankspeler aan de selectie toe te voegen. “Naar verluidt vallen er verschillende namen van potentiële versterkingen (voor zowel de linker- als rechterkant van de aanvalslinie) in het Maagebouw.” Van concrete interesse in een speler is vooralsnog geen sprake.

De voorkeur gaat naar ‘een creatieve, onvoorspelbare vleugelspeler die zijn tegenstander aan beide kanten kan passeren in één tegen één situaties’, weet de site verder te melden. “De buitenspeler moet een goede dribbel bezitten, naar binnen kunnen snijden en een potentiële basiskracht zijn.”

Drukbezette flanken

Momenteel heeft trainer Arne Slot al de beschikking over Javairô Dilrosun, Igor Paixão, Oussama Idrissi, Patrik Wålemark en Alireza Jahanbakhsh, maar zij overtuigen allen niet iedere week. Afgelopen zomer werden Christian Conteh (Dynamo Dresden), Aliou Balde (FC Dordrecht) en Marouan Azarkan (Excelsior) al op huurbasis uitgezwaaid.

1908 besluit: “Feyenoord wil alléén toeslaan op de transfermarkt wanneer de juiste kans zich voordoet en dit technisch- en financieel verantwoord is. Nagenoeg alle betrokkenen in het Maasgebouw moeten het daarvoor eens zijn. De club weet daarbuiten nog niet of het wil kopen of huren. Ondertussen is de laatste periode van de winterse transferwindow aangebroken; een periode waarin topclubs hun spelers die niet aan de bak komen vaak tijdelijk willen stallen bij een andere club.”

Feyenoord landskampioen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Snap jij dat Feyenoord er nog een flankspeler bij wil?

  • Ja
  • Nee, eigenlijk niet..
293+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie