Klopp neemt wraak op fans: “Heerlijk gevoel”

Foto: Klopp neemt wraak op fans: “Heerlijk gevoel”

Jürgen Klopp heeft zaterdag wraak genomen op de fans van Nottingham Forest. De Liverpool-manager was dolgelukkig met de late treffer van Darwin Núñez, die in de 99ste minuut het verschil maakte (0-1).

Liverpool-manager bejubelt Núñez na winnende goal

Forest-aanhangers zongen ‘he’s just a shit Andy Carroll’ richting Núñez. In de negende minuut van de blessuretijd zorgde uitgerekend de Uruguayaan echter voor de winnende treffer. “In de laatste seconde. Hij zag er uit als een oud-spits van Liverpool, maar dacht: laat ik dan ook maar een doelpunt maken en de wedstrijd beslissen. Ik zou dat lied niet gezongen hebben, want ik zou een spits als Darwin nooit op willen winden”, sprak Klopp bij de BBC.

Klopp moest toegeven dat Liverpool het zwaar had in Nottingham. “Dit was een van de zwaarste wedstrijden in tijden.” Zeker gezien het pittige programma, maar de resultaten zijn desondanks goed. “Als je me dat twaalf dagen geleden had gezegd, zou ik hebben geantwoord dat het onmogelijk was. Het is belachelijk, dat we dit voor elkaar hebben gekregen. Zeker met de smalle selectie die we hebben.”

“Uiteindelijk scoorde de meest kalme speler van het hele veld”, aldus Klopp. “Ik zal deze treffer nooit meer vergeten. Wat een geweldige assist ook, in de laatste seconde. Een supergoal, op een supermoment. Wat een heerlijk gevoel, ik ben echt blij. Nu gaan we ons opladen voor komende week, want zondag staat ons een gigantische wedstrijd te wachten.”

Zou jij zo’n lied durven te zingen?

  • Ja
  • Nee
85+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie