Klopp geniet van Gakpo: “Wat een afronding”

Foto: Klopp geniet van Gakpo: “Wat een afronding”

Jürgen Klopp heeft zondag genoten van Liverpool, dat aartsrivaal Manchester United met historische cijfers wist te verslaan: 7-0. De Duitse manager was positief verrast door zijn manschappen.

“Hier zijn geen woorden voor”, verklaarde Klopp voor de camera van Sky Sports. “Het was een spectaculaire wedstrijd. Geweldig. De start was al goed, precies wat we nodig hadden. Energiek, met goed voetbal tegen een team in vorm. In de eerste helft werd het wat chaotisch, maar maakten we wel een fantastische goal. Wat een pass en wat een afronding, geweldig.”

United werd dit seizoen alom geroemd, waar Liverpool een moeilijk seizoen doormaakt. Niemand had dan ook zo’n vernedering verwacht. Klopp: “Ik zei voor de wedstrijd al dat United een goed seizoen doormaakt en wij niet heel blij zijn met ons seizoen, maar dat zegt niks over deze wedstrijd. Vandaag waren wij veel beter en pakken we drie punten. Dat voelt goed. De manier waarop voelt ook goed. Alle spelers hebben een geweldige prestatie geleverd.”

Firmino vertrekt

Klopp bevestigde dat Roberto Firmino zijn aflopende contract niet gaat verlengen. Klopp: “Er komen nu wat meer jongens terug, waardoor we weer wat te kiezen hebben. Dat is heel belangrijk met het aantal wedstrijden dat we spelen. Vorige week deed Diogo Jota het heel goed, nu kwam Cody Gakpo erin. Hij scoort, Salah scoort, Núñez scoort. Het is heel belangrijk. We hebben dit seizoen niet veel positieve zaken gehad. Dit zijn zeker positieve zaken. We nemen ze allemaal mee, behalve de uitslag, want die was freaky.”

Wint Liverpool bij Real Madrid?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat United een CL-ticket overhouden aan dit seizoen?

  • Ja
  • Nee
198+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie