Keert Stefan de Vrij terug in de Eredivisie?

Foto: Keert Stefan de Vrij terug in de Eredivisie?

Stefan de Vrij heeft zich dit seizoen terug in de vaste basis van Inter Milan geknokt. Zijn teller staat inmiddels op 13 competitiewedstrijden. Toch valt het niet uit te sluiten dat hij in de nabije toekomst terugkeert in de Eredivisie. Afgelopen zomer had Feyenoord nog interesse, blijkt nu.

Feyenoord dacht afgelopen zomer aan een hereniging

In het Algemeen Dagblad vertelt clubwatcher Mikos Gouka dat Feyenoord ‘spelers van een lager niveau terug moet halen als een speler vertrekt, vanwege de financiële situatie van de club. Ook al zou trainer Arne Slot natuurlijk liever juist een betere speler terugkrijgen. “Slot zegt altijd: daar gaat een opvolger mee aan de haal.”

“Maar Slot heeft wel de hoop gehad dat ze zouden zeggen: we halen een speler van vijftien miljoen euro, die we ook nog in de salarishuishouding kunnen impassen. Ze hebben ook aan De Vrij – die had nog niet bijgetekend bij Internazionale – en Georginio Wijnaldum – die speelt nu in de woestijn – gedacht. Dat soort spelers kunnen met hun ervaring en klasse het elftal een boost geven.”

Wijnaldum, Lozano

“Maar het moet in de salarishuishouding passen. Wijnaldum had moeten zeggen: ‘Ik heb zoveel geld verdiend, ik teken voor een paar jaar en ga daarna wat binnen Feyenoord doen.’ Maar uiteindelijk bleek het allemaal niet haalbaar.” Gouka bevestigt tot slot dat directeur Dennis Te Kloese met Hirving Lozano belde, voor die naar PSV vertrok. “Hij wilde zes miljoen euro verdienen, maar dat bleek gewoon niet betaalbaar.”

Denk jij dat De Vrij volgend seizoen weer in Nederland speelt?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
3552+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie