‘Karlsson-transfer naar PSV niet aan de orde’

Foto: ‘Karlsson-transfer naar PSV niet aan de orde’

AZ verwacht een rustige transferperiode tegemoet te gaan. De Alkmaarders hopen in ieder geval nog een nieuwe doelman aan te kunnen trekken, maar verwachten weinig uitgaande transfers. Ook een vertrek van Jesper Karlsson naar PSV lijkt voorlopig niet aan de orde.

Tegenover Voetbal International geeft technisch directeur Max Huiberts aan een rustige transfermaand te verwachten. “We zijn alleen op zoek naar een ervaren keeper.” AZ leek in zee te gaan met Olympiakos-keeper Tomas Vaclik, maar die kwam niet door de medische keuring. Bij de Alkmaarders is back-up Sem Westerveld momenteel geblesseerd en is Peter Vindahl verhuurd aan 1. FC Nürnberg.

Verhuur Koopmeiners

AZ staat daarnaast open voor een tijdelijk vertrek van Peer Koopmeiners. “Met hem hebben we de afspraak gemaakt dat hij aan spelen moet toekomen op het hoogste niveau.” Wel stelt Huiberts dat hij Koopmeiners niet definitief van de hand wil doen. “We willen hem niet verkopen, maar een huurovereenkomst met een Eredivisie-club zou een optie kunnen zijn voor de tweede seizoenshelft.”

Tegenover het NH Nieuws gaf Huiberts aan dat Karlsson waarschijnlijk gewoon bij AZ zal blijven, ondanks dat de Zweed aan een mogelijke overgang naar PSV wordt gelinkt na het vertrek van Cody Gakpo. “Er is nu geen interesse. Op dit moment is het niet aan de orde. Jesper is daar ook helemaal niet mee bezig.”

Scoort Karlsson het eerste doelpunt tegen Vitesse?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Verwacht jij dat Karlsson nog naar PSV gaat?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat zie ik niet meer gebeuren
119+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie