Jack Grealish: “Ik hou wel van die schoppen”

Foto: Jack Grealish: “Ik hou wel van die schoppen”

Manchester City-buitenspeler Jack Grealish is in de Premier League geregeld het doelwit van ‘bloeddorstige’ verdedigers. De technicus krijgt nogal eens een schopje hier, een trapje daar, maar daar heeft hij eigenlijk totáál geen problemen mee.

In de oefenpartij tegen het Mexicaanse Club América kreeg hij het alweer zwaar te verduren, maar Voetbal International citeert Grealish: “Ik hou wel van die schoppen. João Cancelo vroeg me laatst nog waarom. Ik vertelde hem dat ik het niet zo goed wist. Maar het brengt me verder, dus heb ik er geen moeite mee.”

Dat hij op een ander vlak onder het vergrootglas ligt vindt hij wél vervelend. De voormalige sterspeler van Aston Villa krijgt nogal eens kritiek op zijn vakantiekiekjes op Instagram, omdat hij te veel van het leven zou houden… “Natuurlijk neem ik het ervan. Maar als ik wat doe, een feestje bouwen op zo, dan word ik er meteen uitgepikt. Meer dan anderen. Ik heb veel mensen gezien op Ibiza en in Vegas die niet in de buurt zijn gekomen van wat ik over me heen heb gekregen.”

‘Ik wist het al’

Hij snapt echter ook wel weer dat het erbij hoort: “Mensen willen niet echt zien hoe hard je traint na het seizoen, ze willen die andere dingen zien, het controversiële. Ik wist dat ik er meer mee te maken zou krijgen na mijn verhuizing naar een van de grootste clubs ter wereld. Ik zal er aan moeten wennen. Anderen, zoals Erling Haaland en Kalvin Phillips, zullen er ook aan moeten geloven. Het is een onderdeel van het spelen voor een enorme club.”

TIP: Verdien 2.50 keer je inleg als Engeland het EK voor vrouwen wint!

Wordt het nog wat met Grealish bij City?

  • Dat denk ik wel, hoor
  • Dat denk ik dus niet
23+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie