‘Irritating’ Antony met grond gelijkgemaakt

Foto: ‘Irritating’ Antony met grond gelijkgemaakt

Manchester United won vandaag met 0-1 van Wolverhampton Wanderers, maar Antony maakte wederom geen indruk aan de kant van The Red Devils. De Braziliaanse oud-Ajacied komt meer en meer onder vuur te liggen in het Verenigd Koninkrijk. Bij analyticus Stuart Pearce bijvoorbeeld, die zich groen en geel ergert aan het spel en het gedrag van de vleugelspeler: “He irritates the life out of me!”

Antony kon al geen potten breken tegen Nottingham Forest (3-0 zege) en ook tegen Wolves was hij onzichtbaar. De international van de Seleçao legde zelfs niet één geslaagde dribbel op de mat en verspeelde keer op keer de bal. “Wat me met name stoort is: steeds als hij de bal heeft, wijst hij richting teamgenoten en vertelt ze wat ze zouden moeten doen”, zegt Pearce, die 78 interlands speelde voor Engeland.

Daar voegt hij bij talkSPORT aan toe: “Antony is niet van plan terug te verdedigen.” Volgens de oud-voetballer liet de rechtsbuiten vleugelverdediger Aaron Wan-Bissaka in de steek: “The Wolves konden daardoor veelvuldig doorkomen over de linkerkant.”

Minder praten, meer luisteren

Het eindoordeel van Pearce luidt: “Antony heeft geen indruk gemaakt. Hij heeft de bal veel te vaak weggegeven.” Hij voorziet de ‘man van honderd miljoen’ ook van wat advies: “Ik zag dat Erik ten Hag en Bruno Fernandes hebben gezegd dat Antony een hele goede speler zou kunnen worden als hij zou luisteren. Tot op heden praat hij meer dan hij luistert.”

De cijfers van Antony op Old Trafford zijn nog niet om over naar huis te schrijven. Hij kwam tot nog toe veertien keer in actie voor United en scoorde drie keer. De voormalige Ajax-sterspeler leverde nog geen enkele assist af…

Scoort Antony tegen Bournemouth?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Heeft Pearce gelijk?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
1316+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie