Infantino sneert naar criticasters: ‘Vereerd en nederig’

Foto: Infantino sneert naar criticasters: ‘Vereerd en nederig’

Gianni Infantino heeft gereageerd op de felle kritiek die hij heeft gekregen. De FIFA-president kreeg de nodige kritiek naar aanleiding van het maken van selfies bij de kist van Pelé in het stadion van Santos. Infantino heeft nu een verklaring afgegeven waarom hij dat deed.

Op Instagram komt de FIFA-president met een statement naar buiten over het voorval. “Ik ben net geland van mijn reis naar Brazilië, waar ik het voorrecht had om onderdeel te zijn van het prachtige eerbetoon aan Pelé. Ik ben ontzet, nadat ik heb vernomen dat ik blijkbaar door sommige mensen wordt bekritiseerd omdat ik een selfie en foto’s heb gemaakt tijdens de ceremonie.”

Volgens Infantino had hij er geen kwade bedoelingen mee. “Ik wil graag verduidelijken dat ik zowel vereerd als nederig was, dat teamgenoten en familieleden van de grote Pelé me vroegen of ik een paar foto’s met hen kon maken.” Daarbij vertelde de FIFA-president dat hij alleen zijn hulp aanbood. “In het geval van de selfie vroegen de teamgenoten van Pelé om een selfie van ons samen te maken, maar ze wisten niet hoe ze dat moesten doen.”

Infantion besloot zijn statement met een kleine sneer naar zijn criticasters. “Als behulpzaam zijn voor een teamgenoot van Pelé kritiek oplevert, neem ik die graag aan en zal ik waar mogelijk behulpzaam blijven voor degenen die hebben bijgedragen aan het schrijven van legendarische geschiedenis van het voetbal.”

Wat vond jij van de actie van Infantino?

  • Belachelijke actie
  • Geen moeite mee
122+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie