Huurling wil graag bij Feyenoord blijven: “Zou erg blij zijn”

Foto: Huurling wil graag bij Feyenoord blijven: “Zou erg blij zijn”

Feyenoord haalde afgelopen zomer een aardig aantal spelers naar Rotterdam. Sommigen van hen komen niet zoveel aan spelen toe, zoals bijvoorbeeld Jacob Rasmussen. Toch wil de huurling van Fiorentina graag langer in De Kuip actief blijven.

Feyenoord beschikt over een optie tot koop voor de Deense mandekker, die zelf wel heil ziet in een langere samenwerking. “Maar dat ligt toch allemaal een beetje buiten mijn vermogen”, vertelt Rasmussen (25) in het Hand in Hand Magazine.

“Ik moet gewoon elke dag mijn uiterste best blijven doen, hard werken en trainen en dan zien we wel wat er gebeurt. Ik heb het hier erg naar mijn zin, Feyenoord is een mooie club, Rotterdam een prachtige stad. Ik zou erg blij zijn als ik hier kon blijven, zo niet, dan accepteer ik dat.”

Open-minded

Met name de goede sfeer in de groep zorgt ervoor dat Rasmussen wil blijven. “We kunnen goed met elkaar omgaan. Wat het allemaal iets makkelijker maakt, is dat we een redelijk jonge groep hebben. De mentaliteit en hoe we naar dingen kijken is ‘open-minded’ en dat maakt het makkelijker om samen de schouders eronder te zetten. We accepteren dingen van elkaar en dat is goed.”

Vorig seizoen werd de centrumverdediger al verhuurd aan Vitesse. Dit seizoen staat hij op negen officiële wedstrijden voor Feyenoord (één goal en één assist). Zijn contract in Florence loopt nog tot medio 2024 door.

Moet Feyenoord hem langer behouden?

  • Ja, doen
  • Nee, niet doen
554+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie