Hugo de Jonge onder vuur na Feyenoord-huldiging

Foto: Hugo de Jonge onder vuur na Feyenoord-huldiging

Feyenoord werd maandag gehuldigd op de Coolsingel. De spelers en stafleden werden uitgenodigd op het stadhuis van Rotterdam, maar ook wethouders en politici probeerden een graantje mee te pikken. Minister Hugo de Jonge bijvoorbeeld.

Festiviteiten misbruikt door politici

Johan Derksen oordeelde in Vandaag Inside: “Weet je wat ik zo storend vind? Ik zie Aboutaleb op het ereterras, wethouders willen er graag bij aanwezig zijn om verbonden te zijn aan de arbeidersclub… Maak je eens sterk dat die mensen niet meer spelen in een gedateerd stadion, dat op instorten staat en ervoor zorgt dat de stad nooit meer een grote finale krijgt.”

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van weekblad Voetbal International zat aan de bar en haakte in: “Feyenoord wordt gehuldigd, maar het wemelde van de wethouders en allerlei hotemetoten. Ik sta met Te Kloese te praten, komt er opeens een man tussen. Ik zeg: wie is dat? Dat was een of andere wethouder uit Rotterdam. Verschrikkelijk. En Hugo de Jonge nam constant selfies.”

Valentijn Driessen spotte De Jonge, een supporter van Feyenoord, eveneens bij de festiviteiten in het stadhuis. De Telegraaf-journalist stelt: “Die stond daar als een fanboy, die spelers wisten totaal niet wie die man was.” Derksen: “Zo’n club, die zo’n feest teweegbrengt… Dan moeten de industrie en de gemeente er toch voor zorgen dat ze niet in zo’n gedateerd stadion spelen? (…) Dit is zó waardevol voor een stad. Dit kan alleen Feyenoord realiseren.”

Wint Feyenoord met 1-3 bij FC Emmen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Moeten zij zich schamen?

  • Ja, dit is ongepast
  • Nee, dit hoort erbij
8108+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie