“Hoop echt dat Feyenoord nieuwe spelers haalt”

Foto: “Hoop echt dat Feyenoord nieuwe spelers haalt”

Feyenoord begint komende zondag als lijstaanvoerder aan de thuiswedstrijd tegen aartsrivaal Ajax. Bij winst groeit de voorsprong op de Amsterdammers naar acht punten, maar Emile Schelvis deelt wel een waarschuwing uit.

Volgens Schelvis moet Feyenoord de selectie versterken. “Ik hoop echt dat Feyenoord nog nieuwe spelers haalt”, stelt hij in FC Rijnmond. “Met nieuwe spelers heb je meer power en de intentie dat er een goed gevoel kan ontstaan in de groep. Dat was ook in het seizoen 2016/2017 toen Feyenoord kampioen werd.”

Schelvis noemt Jerdy Schouten een interessante kandidaat, maar zijn naam is reeds doorgestreept. Tonny Vilhena wellicht? “Vilhena is aantrekkelijk om in het nieuwe seizoen te halen aangezien alleen Orkun Kökcü en Justin Bijlow in aanmerking komen om een transfer te maken. Verder zal de selectie grotendeels hetzelfde blijven in het nieuwe seizoen. Vilhena zou een goede vervanger van Kökcü zijn.”

“Ajax met de rug tegen de muur”

Schelvis vindt dat Feyenoord het initiatief moet pakken tegen Ajax. “Je hebt spelers nodig die tegen de tornado van lawaai kunnen in een wedstrijd tegen Ajax. Er is zoveel herrie en daar moet je maar net tegen kunnen als speler. Een Ajax dat zo zwalkt zoals nu, moet je met de rug tegen de muur zetten.”

Een kampioenschap zou de kroon op het werk van Slot betekenen. Schelvis: “Het enige wat hij nog heel graag wil, is een prijs winnen. Dat zit in zijn DNA. Er komt altijd wat meer druk op een trainer als er van hem verwacht wordt dat hij een prijs moet winnen.”

Feyenoord landskampioen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat de landstitel dit seizoen naar De Kuip?

  • Ja
  • Nee
438+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie