Hoesen maakt mogelijk debuut in Ajax-selectie

Soccernews

Jong Ajax won maandagavond de uitwedstrijd tegen Jong De Graafschap met 2-5. De van Fulham overgenomen Ajax-aanvaller Danny Hoesen zorgde in deze wedstrijd voor de 1-1, maar werd vroegtijdig naar de kant gehaald. Hetzelfde gold voor buitenspeler Jordi Lukoki. Na de wedstrijd vertelde Jong Ajax-trainer Gery Vink de reden van deze wissels.

“De kans is aanwezig dat ze bij de selectie zitten”, zo vertelt Vink op de website van de Amsterdammers. Hierbij doelt hij op de selectie die dinsdag bekend gemaakt zal worden omtrent het Champions League treffen, dat aanstaande woensdag gepland staat, van Ajax met de Spaanse grootmacht Real Madrid.

Een van de spelers die nog wel in de selectie voor de wedstrijd tegen Twente zat, Miralem Sulejmani, is er woensdag in de ArenA zeker niet bij vanwege een enkelblessure. Zowel Hoesen als Lukoki kunnen allebei op de flanken uit de voeten en naar alle waarschijnlijkheid vervangt een van de twee dus de onfortuinlijke Sulejmani in de wedstrijdselectie van Ajax.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie