‘Hierom moet João Felix vertrekken’

Foto: ‘Hierom moet João Felix vertrekken’

João Felix was tijdens de WK-wedstrijden van Portugal één van de smaakmakers. De aanvaller zou moeten vertrekken bij Atlético Madrid, al lijkt dat een andere reden te hebben dan de relatie met trainer Diego Simeone.

João Felix werd voor 126 miljoen euro overgenomen van SL Benfica. Helemaal overtuigen wist de Portugees nog niet. Eerder kwamen dit seizoen al verhalen naar buiten dat het niet zou boteren tussen de trainer en Felix. Dat werd later door Simeone zelf de kop in gedrukt.

De trainer wilde echter niet bevestigen of ontkennen dat er een vertrek mogelijk was. Reden hiervoor is volgens Daily Record het jaarsalaris van de Portugees international.

João Felix

Felix verdient naar verluidt negen miljoen euro per jaar. Dat salaris zou te hard op de begroting drukken – mogelijk ook in relatie met de speeltijd die Felix krijgt. Om de ploeg nog steeds te kunnen versterken en niet in de problemen te komen met registratieregels, zou de Portugees international een van de eerste spelers zijn die in aanmerking komt voor een vertrek.

De aanvaller van Atlético Madrid wordt al een tijdje in verband gebracht met Arsenal, dat Felix alleen zou willen huren. Atlético heeft een voorkeur voor verkoop, waardoor vooral Manchester United aan de aanvaller gelinkt wordt.

De ploeg van Erik ten Hag is op zoek naar versterking voor de aanval. Cody Gakpo (PSV) zou daarvoor in aanmerking komen, maar Ten Hag zou ook een oogje hebben op de aanvaller van Atlético.

Zou jij Felix verkopen?

  • Ja
  • Nee
253+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie