“Hartstikke druk om de selectie te versterken”

Foto: “Hartstikke druk om de selectie te versterken”

FC Groningen heeft een dramatische eerste seizoenshelft achter de rug. De Trots van het Noorden staat vijftiende met slechts drie competitiezeges op zak en nam tijdens de WK-break afscheid van trainer Frank Wormuth.

Dennis van der Ree staat als interim-trainer voor de groep na het afscheid van Wormuth. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus vertelt aan RTV Noord: “We hebben met elkaar afgesproken dat we van dag tot dag kijken. We kijken nog niet te ver naar voren en proberen elke dag weer een mooie stap te zetten. We proberen wat meer een team te worden en kijken dan uiteindelijk wel hoe het dan verder gaat.”

Fledderus heeft meerdere trainers gepolst, maar de zoektocht duurt nog altijd voort na meerdere afzeggingen. “Ik ben mezelf wel aan het oriënteren. Dat vind ik ook mijn werk. Wie is er beschikbaar, wat speelt er en wat voor informatie kan ik vinden of ophalen om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen? Op dit moment staat alles open. Ik begrijp dat jullie op duidelijkheid zitten te wachten, maar ik heb niet het gevoel dat het een issue is bij het team of de staf.”

Nieuwe spelers?

Naast de trainersvacature lijkt ook een kwaliteitsimpuls nodig. Fledderus: “Ik ben hartstikke druk om de selectie te versterken. (…) Ik heb elke dag drie, vier gesprekken met zaakwaarnemers en dat gaat regelmatig over spelers waar we mee bezig zijn. Op dit moment kan ik zeggen dat we echt serieus met een paar opties bezig zijn, maar het is nog lastig in te schatten of dat wat gaat worden.”

Wint FC Groningen bij Excelsior?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat FC Groningen zich herpakken?

  • Ja
  • Nee
405+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie