Harroui bezorgt Sassuolo treffen met Juventus

Foto: Harroui bezorgt Sassuolo treffen met Juventus

Abdou Harroui heeft zijn eerste doelpunt voor Sassuolo gemaakt. En meteen een belangrijke: de middenvelder produceerde de winnende in de Italiaanse beker tegen Cagliari.

Na zijn overstap vanaf Sparta Rotterdam is Harroui zeker nog geen vaste kracht bij Sassuolo. Bij speelde weliswaar al twintig Serie A-duels, maar slechts twee als basispion. Na vooral korte invalbeurten te hebben gekregen in de eerste seizoenshelft, volgden de twee basisplekken aan het begin van dit kalenderjaar. Zo kan je stellen dat de voormalig Oranje-jeugdinternational steeds belangrijker wordt voor zijn ploeg. Dat onderstreepte hij nog maar eens woensdagavond.

Winnende goal

In de Coppa Italia mocht hij het tegen Cagliari vanaf de aftrap laten zien. Hij betaalde het vertrouwen terug door in de achttiende minuut de enige treffer van de wedstrijd te maken. Rogerio gaf voor en Harroui stond op de juiste plaats om handig af te ronden. De bezoekers waren in het tweede bedrijf dichtbij de gelijkmaker, maar twee keer weer een goal afgekeurd wegens buitenspel. Zo haalde Sassuolo de kwartfinale van de beker, waarin het Juventus treft.

Nadat hij al langere tijd een stap hogerop wilde, maakte Harroui afgelopen zomer dan eindelijk zijn gewenste transfer. Het werd geen binnenlandse stap naar bijvoorbeeld FC Groningen, maar een Italiaans avontuur. Sassuolo huurt Harroui in eerste instantie van Sparta, met een verplichting op koop.

Goal van Harroui tegen Torino? Profiteer van de odd van 6.5x!

18′ | #SassuoloCagliari 1⃣-0⃣

⚽️ AAAAAAABDOOOOUUUUUU HAAAAAAARROOOOOOUUUUUUIIIIIIIII !!!!!!!! #ForzaSasol ?? pic.twitter.com/5UIVqzvoai

— U.S. Sassuolo (@SassuoloUS) January 19, 2022

Kan hij uitgroeien tot een topspeler?

  • Ja
  • Nee
24+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie