‘Gravenberch krijgt concurrent om Liverpool-transfer’

Foto: ‘Gravenberch krijgt concurrent om Liverpool-transfer’

Ryan Gravenberch lijkt het niet heel erg te vinden dat zijn naam veelvuldig bij Liverpool valt. De Nederlandse middenvelder heeft een bijrol in zijn debuutseizoen bij Bayern München. Een (tijdelijk) vertrek naar Liverpool zou voor de hand liggen, al hebben The Reds wel meerdere ijzers in het vuur.

Ryan Gravenberch en Liverpool

Liverpool zou het liefste Jude Bellingham willen contracteren. De Engels international is door zijn ontwikkeling en de interesse van andere grootmachten onbetaalbaar geworden.

Ryan Gravenberch zou een alternatief zijn voor The Reds. De middenvelder van Bayern München moet het in Duitsland doen met korte invalbeurten, terwijl er op Anfield wel behoefte lijkt aan een sterke centrale middenvelder die ook voetballend op de been blijft.

Volgens Daily Mirror heeft Liverpool niet alleen Gravenberch op de verlanglijst staan. Net als onze landgenoot bij Bayern, pakt de transfer van Kalvin Phillips van Leeds United naar Manchester City niet heel gelukkig uit.

Kalvin Phillips

Leeds United ontving afgelopen zomer nog ruim vijftig miljoen euro voor de defensieve middenvelder. De Engelsman kan Pep Guardiola tot nu toe niet overtuigen. De concurrentie van een zes als Rodri helpt natuurlijk ook niet mee.

Liverpool was vorige zomer ook in de race voor Phillips, maar zag hem dus bij City tekenen. Aankomende transferwindow lijken The Reds een nieuwe poging te willen doen. Daily Mail verwacht een bod rond de veertig miljoen euro.

Twente
SC Heerenveen
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 2 juni 2023 22:30.

Welk type speler heeft Liverpool nodig?

  • Ryan Gravenberch
  • Kalvin Phillips
215+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie