Gravenberch euforisch na schitterend Liverpool-moment

Foto: Gravenberch euforisch na schitterend Liverpool-moment

Ryan Gravenberch beleefde donderdag een schitterende avond op Anfield. De Nederlander maakte zijn eerste treffer in dienst van The Reds, die met 2-0 wonnen van het Belgische Union Sint-Gillis. Gravenberch kreeg voor zijn optreden een staande ovatie van het Liverpool-publiek.

Gravenberch scoort eerste doelpunt voor Liverpool

Gravenberch was vlak voor rust attent, nadat een schot van ploeggenoot Trent Alexander-Arnold niet goed werd verwerkt door Anthony Moris. Daardoor belandde de bal voor de voeten van Gravenberch, die vervolgens simpel kon afronden. Tegenover TNT Sports gaf Gravenberch toe dat het niet zijn meest moeilijke doelpunt uit zijn carrière was. “Maar dat maakt niet uit. Een doelpunt is een doelpunt.”

De middenvelder vond het ‘geweldig’ dat hij scoorde en dat bleek ook uit zijn euforische reactie. “Het voelt supergoed. Het was denk ik het beste doelpunt uit mijn carrière.” Gravenberch verruilde deze zomer Bayern München voor Liverpool en dat lijkt goed uit te pakken voor de Nederlander, die duidelijk aangaf wat er in zijn situatie is veranderd. “Minuten. Als je speeltijd krijgt, dan geeft dat zelfvertrouwen. Wat het voor me betekent dat ik een staande ovatie kreeg? Veel, heel veel. Ik ben heel blij dat de supporters mij zo’n goed gevoel bezorgen en ik wil ze graag iets teruggeven.”

Verwacht jij dat Gravenberch zich vast in de basis gaat spelen bij Liverpool?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
109+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie