Giménez reageert stellig op transfergeruchten

Foto: Giménez reageert stellig op transfergeruchten

Santiago Giménez weet niets van de vermeende belangstelling van Benfica. De Mexicaanse spits wordt door Portugese media gelinkt aan de kwartfinalist van de Champions League, maar focust zich volledig op Feyenoord.

Giménez weet niet van interesse Benfica

Giménez profileert zich de laatste maanden nadrukkelijk bij Feyenoord. Benfica-trainer Roger Schmidt zou hem naar verluidt graag naar Portugal halen. “De waarheid is dat ik van niets weet. Ik ben erachter gekomen via de sociale netwerken, maar persoonlijk weet ik niets”, laat Giménez weten op een persmoment van de nationale ploeg.

“Ik ben gelukkig bij Feyenoord. Het is verder aan de clubs en mijn familie en mijn persoonlijke relatie met God, die mijn pad bepaalt. Ik geloof dat de beslissingen die ik ga nemen via God zullen gaan”, vervolgde de goaltjesdief.

“Niet te veel luisteren”

Giménez blijft rustig onder alle aandacht. “Het is een motivatie om niet te veel te luisteren, want ik heb nog niets bereikt. Ik probeer mijn voeten op de grond te houden en hard te blijven werken.”

De 21-jarige spits maakte afgelopen zomer de move van Cruz Azul naar Feyenoord. Hij heeft inmiddels een lange concurrentiestrijd met Danilo winnend afgesloten. Giménez heeft inmiddels vijftien treffers gemaakt in 34 duels. Hij ligt nog tot medio 2026 vast in De Kuip.

Maakt Giménez de eerste tegen Suriname vrijdag?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Denk je dat Giménez komende zomer alweer vertrekt?

  • Ja, helaas wel
  • Nee hoor, die blijft
561+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie